Etusivulle

=SIVUT=

JOHDANTO

AINEISTO

SANASTO

LINKIT


PALAUTE=YHTEYS=

Sähköpostiosoite


Päivänsini
PIENET IHMISET NÄKEVÄT PIENIÄ IHMISIÄ

Pienet ihmiset näkevät usein vain pieniä ihmisiä, koska ovat itsekin pieniä eivätkä kenties haluaisi muiden olevan heitä "suurempia"?

Suurentuvat ihmiset näkevät oman pienuutensa, ja tunnistavat sekä pienet että itsensä suuruiset. Suurempia he eivät useinkaan (vielä) näe, koska ovat vielä liian pieniä. Toisin sanoen, heidän egonsa eli samaistumisensa ruumiiseen, mielen sisältöihin ja mielen toimintoihin tai erilaisiin kokemuksiinsa, joiden varaan heidän egonsa saattaa rakentaa new age -tyyppisen "minä olen yksilöllinen henki-sielu" -pakoidentiteetin, voi olla vielä kovin vahva.


Entä sitten suuret ihmiset? Suuret ihmiset näkevät pienet, keskisuuret ja itsensäsuuruiset. Heillä voinee myös olla aavistuksia joistain vielä paljon suuremmista, kuin mitä he nyt ovat. Tällöin he voivat kokea jälleen, ainakin persoonallisen inhimillisen käyttövälineitsensä, hyvin pieneksi.


Onko muuta? Ylisuuret ihmiset eivät ehkä perimmältään enää lisäksi näe eivätkä koe mitään sinällään, vaan kaikkeus voinee olla heille - Kaikkeudelle Itselleen - vain jotain autuaallista inhimiselle mielellä käsittämätöntä olemista Kaikkeudellisen Jumaluuden äärettömissä autuusvesissä.

Oleminen. Olla. On. O. Ooooooo16.7.2008, T.H.