Etusivulle

=SIVUT=

JOHDANTO

AINEISTO

SANASTO

LINKIT


PALAUTE=YHTEYS=

Sähköpostiosoite


Päivänsini
URANTIA =
 
UR ANTIA = UR (Eräs sivilisaation kehdoksikin kutsuttu kaupunki muinaisen kaksoisvirranmaan alueella. UR ~ alkulähde, alkukoti, keskus, lähde) + ANTIA (Anti (<suom. 'antaa', v.; <suom. 'anti', saaminen, "saalis", lahja, saavutettu tai saatu etuus (<lat. equus, -equi 'hevonen, -set') tai asia) = Alkulähteestä annettu, Alun lähteillä, Alusta annettu, Perimmäisen tai alkuperäisen antama, Keskuksesta virrannut, Ytimen yleistys, Keskusopas, jne.
 
UR ANTI A = edelliset UR + ANTIA, mutta vielä toinen aspekti ANTIA:lle eli ANTI A (ei A eli -A, jos A on Alku (Alfa) niin ei-A eli anti-A olisi kai tällöin loppu (Omega), mutta "Minä olen alfa ja omega", jolloin Minä = A ja -A, joka lineaarisessa ajattelussa ei ole helposti loogisesti mahdollista, mutta nonlineaarisessa kylläkin.

Ts. ANTI A on OMEGA, jolloin URANTIA = UROMEGA eli alku-loppu, mutta myös URO (uros, mies, Isä) MEGA (iso, suuri) = ISOISÄ (näkymätön halaus;-)) tai SUURI-ISÄ tai tutummin JUMALA-ISÄ, ISÄ-JUMALA.
 
TULOS: URANTIA eli UROMEGA on (Paratiisin) Keskusjohtoisesti annettu ilmoitus Isästä, Ikuisuudesta sekä alku-loppuolevasta ihmisjärjelle niitä kuvattuina.